labrador retriever

Festa en Norma ( moeder en dochter) zijn onze twee labradors. Honden met een grote jachtaanleg heeft onze voorkeur aangezien wij zelf veel met de jacht bezig zijn. De keuze voor een labrador was daarom al snel gemaakt. Een labrador is sociaal en heel lief voor kinderen en een goed karakter eigenschap is dat de labrador graag voor je wil werken. Af en toe fokken wij een nestje met onze labradors. De pups worden in huiselijke kring groot gebracht. Wij fokken volgens de regels van de rasverening waar we ook lid van zijn. Voor meer informatie over het ras de labrador retriever verwijzen we naar de website van de rasvereninging:www.nederlandselabradorvereniging.nl

     FESTA V.’T HEIDELAND, geb.datum 26-11-2007

In oktober 2010 heeft Festa haar eerste nestje gekregen. 7 prachtige bruine pups. Uit dit nestje hebben we een pup, Norma, aangehouden. Norma ontwikkelt zich heel goed. We genieten dagelijks van deze twee kanjers. Het is erg leuk om een pup die bij jouw thuis is geboren te zien opgroeien.

 

Norma 7 weken oud

 

Norma 7 maanden oud

1 oktober 2011 Hoera Norma is 1 jaar.

 

Foto van Festa, mei 2012.

Festa met pup Luna ( Dana v.’t Klaphek) mei 2012.

Norma mei 2012

Norma

* A- heupen en is ED- vrij.

In juni 2012 hebben we op 3 juni de  jachthondenshow en  op 17 juni de NLV Kampioenschapclubmatch bezocht. Op beide show’s kreeg Norma een uitmuntend met een mooi keurverslag erbij. Op de jachthonden show werd Norma als tweede geplaatst!

 

 

 

 

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑